Hupsari

Toimitusaika: 50 päivä(ä)

Kuvaus

Kotimaisista laadukkaista neuloksista valmistettu pidemmän mallinen rento hupsari on monikäyttöinen mukavuusvaate. Hupsariin on hupun sijaan laitettu korkea kaulus, tästä syystä nimeksikin tuli hupsari.

Ajattelemme luontoa tuotannossamme erityisellä rakkaudella.


Palmiinan vaatteet ommellaan pääosin vasta tilauksen saapuessa. Näin vältämme turhien vaatteiden valmistuksen ja säästämme luontoa. Tuotteita syntyy siis vain tarpeeseen.
Tästä johtuen tuotteen toimitusaika on normaalia pidempi. Laitahan tilauksen yhteyteen viestiä mikäli toivoisit tuotteellesi pikaisempaa toimitusta. Voimme katsoa onnistuisiko se.


Kuvan malli on 160cm pitkä ja hänellä on päällänsä koko M mustana.Voit myös tilata tuotteen mittatilauksena, jolloin voit vaikuttaa mittoihin ja pituuteen. Tilattuasi mittatilausvaatteen olen sinuun yhteydessä sähköpostitse ja voimme jatkaa suunnittelua.

Huomioithan että muutosten myötä tuote muuttuu mittatilaustyöksi, jolla ei ole palautusoikeutta.

Tyytyväisyystakuu tuotteella kuitenkin on, eli pidämme huolen että olet tyytyväinen tilaukseesi.Vahva joustocollege-neulos: Puuvilla 95% Elastaania 5%.

40 asteen pesu, ei rumpukuivausta.

Kahden pisteen silitys.

Tuote kutistuu ensimäisessa pesussa hieman, tämä on huomioitu tuotteen valmistuksessa. Suosittelen kääntämään tuotteen nurinpäin pestessä.

Jos luovut tuotteesta, muistathan kierrättää sen eteenpäin ♥

Designed and made in finland!