Tietoja meistä

Ajattomia ja kestäviä vaatteita, ekologisesti tuotettuna.

Wear clothes that matter!

Kiinnittämällä huomiota ympäristön, ihmisten sekä eläinten hyvinvointiin, pyrin luomaan tuotteita, jotka kestävät aikaa, sekä käyttöä.

Teoillamme on merkitystä. Valitsemalla ekologisen tuotteen, autat muuttamaan maailmaa parempaan suuntaan.

Valitsemalla Palmiinan tuotteet, tuet tätä ajatusta, tuet minun unelmaani ja autat minua elättämään perheeni.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tuotteisiini!

Kankaat

Puuvillaneulokset:

Käyttämilleni puuvillaneuloksille on myönnetty Ökö-tex standardi 100 luokka II. Kankaan puuvillalangat ovat GOTS sertifioituja

Pellavakankaat:

Kankaille on myönnetty Ökö-Tex standardi 100.

Pellava hylkii likaa, puhdistuu helposti, eikä se nukkaannu lainkaan. Pellava on myös miellyttävä helteelläkin ja tuntuu ihanan viileältä päällä.

Pellava on myös ekologisesti hyvä valinta sillä se on esimerkiksi puuvillaa helpompi kasvattaa, eikä vaadi vettä tai torjunta-aineita läheskään yhtä paljoa kuin puuvilla.

Minulle on tärkeää että valinnoillani kuormitan ympäristöämme mahdollisimman vähän. Vaatteet valmistan pääosin vasta tilauksen saapuessa, näin hyllyihin ei jää vaatteita turhaan pölyttymään. Samalla pystymme myös muokkaamaan tuotteen asiakkaan tarpeisiin juuri sopivaksi.

Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaannottohetkestä. Mikäli tilaat vaatteen mittatilauksena, palautusoikeus raukeaa, muokkaamme vaatetta kuitenkin tarvittaessa useampaankin kertaan sopivaksi.

KUKA?

Olen Tuija Palm ja minä suunnittelen sekä valmistan Palmiinan vaatteet.

Minulle luonto on erityisen lähellä sydäntä. Metsässä saan akkuni ladattua ja ajatus kulkee parhaiten. Luonnosta haen inspiraationi myös tuotteiden suunnitteluun.

Olen syntynyt ja kasvanut Espoossa. Muutin Espoosta Sysmään vuonna 2010. Olin juuri valmistunut pukuompelijaksi ja haave omasta yrityksestä vahvistui muuton jälkeen.

Pienessä kylässä saa käyttää mielikuvitusta, että löytää oman työpaikkansa. Perustin yritykseni, joka kulki alussa nimellä Ompelimo Tiitu. Valmistin sekä korjasin vaatteita ja tunnustelin mihin suuntaan mennä.

Ensimmäisen kokonaisen vaatemallistoni suunnittelin vuonna 2017, jolloin muutin myös yritykseni Palmiinaksi.

Halusin luoda malliston jota käyttäessä tulee kokonaisvaltaisesti hyvä mieli. Halusin että kaiken kokoiset ihmiset saavat istuvia kauniita vaatteita, jotka ovat ekologisesti valmistettuja.

Halusin itse istuvia hyvän mielen vaatteita.

Toivottavasti pidätte tuotteistani.